کتاب مصاف با شیطان (پاسخ های روشن به احمد اسماعیل بصری)
کتاب مصاف با شیطان (پاسخ های روشن به احمد اسماعیل بصری)
دین و الهیات
عصر غیبت دوران سست ترین ایمان ها و فاحش ترین دروغ هاست. در دوره ای که قدرت های غربی برای خاموش کردن آتش خشم مسلمانان از هیچ فریب و نیرنگی دریغ نمی کنند، حتی احمقانه ترین ادعاها نیز می توانند جماعتی را به خود جذب کند. کتاب حاضر در رفع شبهات و پاسخ به داعیۀ یکی از دست نشاندگان وهابیت است که البته در برابر زبانۀ شعله های اسلام در دهه های اخیر، با شکستی فجیع مواجه شد.
کتاب «مصاف با شیطان» پاسخی محکم به فردی ست به نام «احمد اسماعیل بصری»؛ موسس و پیشرو فرقه ای ضالّه که جریان انحرافی خود را تنها براساس یک خواب پایه گذاری کرد! احمد بصری در اوایل دهۀ 1380 شمسی، در کشور خود عراق، شروع به تبلیغات و عضوگیری برای جریان خود کرد و با اعلام اینکه در خواب خود به زیارت امام زمان (عج) مشرّف شده و از طرف ایشان برای هدایت شیعیان مأمور گردیده، موفق شد عدّه ای از شیعیان ساده دل را مجاب کند که او همان یمانی –نواده و فرستادۀ امام عصر و از نشانه های ظهور ایشان- است. حالا این کتاب به همت جمعی از نویسندگان نگارش و به کوشش «محمدمهدی سلمان پور» ترجمه شده تا ادعاهای ساده لوحانۀ این مزدور فرهنگی را با صراحت و قطعیت پاسخ بگوید. هرچند ردّ ادعاهایی مانند امام سیزدهم بودن، جهنمی بودن مخالفان او، شهادت امام حسین (ع) به خاطر این شخص، قرآن ناطق بودن، نهر بهشت و زره پیامبران و حجرالاسود بودن و... کار چندان دشواری نیست! با این حال مطالعۀ این کتاب نکات ریز و درشت منطقی را بر شما آشکار می کند که در انسجام منطقی، کمک بزرگی برای شما خواهد بود.
در ادامه برشی از این کتاب را می خوانیم:
«اگرچه یمانی فرمانده ای نظامی و نیازمند مدّت زمانی برای جمع آوری سلاح و نیروست، اما با وجود این، او صاحب دعوتی نیست که ایمان به آن واجب باشد و این ادّعا هیچ دلیلی ندارد. اگر چنین سخنی درست بود، حتماً در روایاتی که شمار امامان را بیان کرده است از آن یاد می شد؛ چرا که معقول نیست تا این حد روایات به این امر بی اعتنا باشند و امامت یمانی، حتی در یک روایت هم از امامان وارد نشده باشد و گفته نشود که او صاحب دعوتی است که ایمان به آن واجب است.
همچنین نزد همۀ مسلمانان آشکار است که هیچ دعوتی پس از دعوت رسول خدا وجود ندارد و هر دعوتی که غیر از دعوت آن حضرت باشد، باطل است؛ پس اگر یمانی صاحب دعوت باشد، دعوتش باطل به شمار می آید و اگر دعوتش همان دعوت رسول خدا باشد نیز که او دیگر صاحب دعوت به شمار نخواهد آمد. اما احمد اسماعیل در کتاب هایی که به او نسبت داده شده تصریح می کند که او صاحب دعوتی غیر از دعوت های پیامبران گذشته است، اگرچه به آن ها شباهت دارد؛ چنان که در یکی از کتاب هایش گفته است: «دعوت من مانند دعوت نوح و دعوت ابراهیم و دعوت موسی و دعوت عیسی و دعوت محمد است.» از این سخن آشکار است که او ادعای دعوتی جدید دارد که با دعوت های پیامبران گذشته مشابه اما غیر از آن هاست. بنابراین ادعا کرده که دعوت من (مانند) دعوت محمد است و نگفته که همان دعوت رسول خداست. این مسئله به تنهایی کافی است که بگوییم دعوت احمد اسماعیل باطل و بدعت است و هیچ ارزشی ندارد.»
65,000 تومان
تعداد دلخواه را وارد نمایید
افزودن به سبد خرید